Τοποθέτηση Δημήτρη Μαρινάκη στην 1η δράση ενημέρωσης για την κατάθλιψη

0

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Απριλίου με τη συμμετοχή του Δήμου Λήμνου, ο 1ος κύκλος της Διαδικτυακής Δράσης Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για την Κατάθλιψη.

Η δράση διοργανώθηκε από το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Εκτός από το Δήμο Λήμνου συμμετείχαν οι Δήμοι Αγ Αναργύρων – Καματερού, Αγ Παρασκευής, Αρταίων, Ηλιούπολης, Ιλίου, Ιωαννιτών, Καρύστου, Λαυρεωτικής, Π. Φαλήρου, Παλλήνης, Περιστερίου και Σαρωνικού.

Τοποθέτηση Δημήτρη Μαρινάκη

Ο Δήμαρχος Λήμνου, Δημήτρης Μαρινάκης, ανέφερε: «Ως μέλος του ΕΔΔΥΠΠΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τα ΚΕΠ Υγείας συμμετέχουμε ενεργά στη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίηση για την κατάθλιψη. Η πανδημία του Covid 19 έχει επιφέρει σημαντικές ψυχολογικές επιπτώσεις στη ζωή των συνανθρώπων μας με αποτέλεσμα να τους επηρεάζει σημαντικά. Ο Δήμος Λήμνου χαιρετίζει τη συγκεκριμένη δράση. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτό το σημαντικό πρόγραμμα».

Σημειώνεται πως ακολουθούν ακόμα δύο ενότητες στις 16 και 23 Απριλίου αντίστοιχα. Στις 16 Απριλίου θα διεξαχθεί η 2η ενότητα με θέμα: Κατάθλιψη εν μέσω Covid 19: Επιπτώσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές), στην οργανική υγεία και οικονομικές συνέπειες. Ζώντας με την κατάθλιψη- Μορφές θεραπείας – Συμπτώματα εφόσον έχουμε νοσήσει από Covid-19.

Τέλος, στις 23 Απριλίου θα διεξαχθεί η 3η ενότητα με θέμα: Κατάθλιψη – υποστήριξη των φροντιστών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X