Πρωτοποριακή συνεργασία της Ηφαιστίας με την A&D Sports Management

Στο επίκεντρο της συνεργασίας η βελτίωση και η εξέλιξη της Ακαδημίας σε όλα τα επίπεδα

0

Η Ηφαιστία Κοντοπουλίου, ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του νησιού, με μεγάλη κοινωνική συνεισφορά μέσω των ακαδημιών που έχει αναπτύξει σε στίβο και ποδόσφαιρο, φιλοδοξεί μέσω της συνεργασίας της με την A&D Sports Management, να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλες τις βαθμίδες των Ακαδημιών με στόχο τη βελτίωση και την εξέλιξη τους.

Μέσω ενός άρτιου καταρτισμένου αθλητικού προγράμματος αναβάθμισης, ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού βασισμένο σε τεχνολογικές υποδομές, δίνεται ιδιαίτερο βάρος στις ανάγκες των αθλητών και των γονέων/κηδεμόνων .

Η παρουσίαση όλων των λεπτομερειών του καινοτόμου αυτού προγράμματος στα μέλη της Ακαδημίας θα πραγματοποιηθεί πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ηφαιστίας

O Σύλλογος μας για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την A&D Sports Management η οποία αποτελεί μια πρωτοποριακή εταιρία παροχής τεχνογνωσίας και πολυεπίπεδων υπηρεσιών σε όλες τις βαθμίδες της Ακαδημίας μας – διοίκηση, προπονητές, γονείς και αθλητές – και απευθύνεται σε επιλεγμένες ομάδες απ’ όλο τον ελλαδικό χώρο.
Πρόκειται για ένα άρτια καταρτισμένο αθλητικό πρόγραμμα αναβάθμισης, ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού βασισμένο σε τεχνολογικές υποδομές που εστιάζουν στις ανάγκες των αθλητών και των γονέων/κηδεμόνων συμβάλλοντας αποφασιστικά στην βελτιστοποίηση της ποιότητας υπηρεσιών λειτουργώντας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας.
Η παρουσίαση όλων των λεπτομερειών του καινοτόμου αυτού προγράμματος στα μέλη της Ακαδημίας θα πραγματοποιηθεί πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν.
Ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο στόχος μας παραμένει η βελτίωση και η εξέλιξη της Ακαδημίας μας σε όλα τα επίπεδα και ευχή όλων είναι η επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X