Σε τελικό στάδιο η προμήθεια μεταλλικής εξέδρας στο Δημοτικό Γήπεδο Κοντιά.

0

Ένα έργο το οποίο θα αναβαθμίσει περεταίρω τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Κοντιά “Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ”, μπαίνει σε τελικό στάδιο υλοποίησης και αφορά την τοποθέτηση μεταλλικής εξέδρας χωρητικότητας 200 ατόμων, συνολικού προϋπολογισμού 33.108 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα με την 237/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έγινε αποδοχή της συνολικής πίστωσης του έργου, κάτι που συνοδεύτηκε και με σχετική αναμόρφωση του προϋπολογιαμού του 2019, ενω με την 34/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λήμνο, το έργο κατακυρώθηκε στην εταιρία “EVEN I.K.E”  με έδρα τη Λάρισα. Είχε προηγηθεί με απόφαση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου η ένταξη του έργου στο μέτρο 19 “Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων CLLD/LEADER αλλά και στο Υπομέτρο 19.2 “Στήριξη για την υλοποίηση δράσεων υπό την τοπική στρατηγική ανάπτυξης για παρεμβάσεις Δημοσίου χαρακτήρα” του ΠΑΑ 2014-2020.

Ένα τέτοιο έργο εκτός του ότι αναβαθμίζει τις ήδη πολύ καλές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Κοντιά θα συνεισφέρει καταλυτικά και στην αύξηση των εσόδων της τοπικής ομάδας αφού η έλλειψη κερκίδας όλο αυτό το διάστημα αφαιρούσε τη δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων.

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X