Ναυτικός Όμιλος Λήμνου: Ευχαριστίες προς το Βασίλη Τσανταρλιώτη

0

Θερμές ευχαριστίες απευθύνει στον προπονητή και συγγραφέα, Βασίλη Τσανταρλιώτη, ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου, για την ευγενική κίνηση να προσφέρει στο σωματείο ένα αντίτυπο του βιβλίου του “Στα μεγάλα όνειρά σου”.

Με την κίνηση αυτή ο κ. Τσανταρλιώτης, ένας από τους προπονητές κωπηλασίας του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης, εύχεται καλή επιτυχία στις δραστηριότητες του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου.

Ανακοίνωση Ναυτικού Ομίλου Λήμνου

Ένα πολύ όμορφο δώρο για τους αθλητές του ΝΟΛ, από έναν υπέροχο άνθρωπο και φίλο Βασίλη Τσανταρλιωτη.

Ο Βασίλης Τσανταρλιώτης, ένας από τους προπονητές κωπηλασίας του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης και συγγραφέας του παραμυθιού, ”Στα μεγάλα όνειρα σου”, μας γέμισε χαρά, στέλνοντας μας παράλληλα, ευχές για επιτυχίες και μεγάλα όνειρα!!

Βασίλη σ ευχαριστούμε!!!

Λίγα λόγια για το βιβλίο και το συγγραφέα

Το βιβλίο “Στα μεγάλα όνειρά σου” ανήκει στην κατηγορία των εικονογραφημένων παιδικών βιβλίων και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3 έως 8 ετών. Το βιβλίο εκδόθηκε το 2018 από τις Εκδόσεις Ψυχογιός ενώ την εικονογράφηση υπογράφει ο Σπυρίδων Γούσης.

Μια ιστορία που αναδεικνύει τρεις αρετές με τις οποίες οι νεαροί αθλητές –και όχι μόνο– μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους: πίστη στις δυνάμεις τους, συνέπεια στις υποχρεώσεις τους, υπομονή ώσπου το όνειρό τους να γίνει πραγματικότητα.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και άρχισε τον πρωταθλητισμό όταν ήταν δέκα χρόνων.

Υπήρξε αθλητής της εθνικής ομάδας κωπηλασίας, της μεγάλης του αγάπης. Είναι ο πρώτος Έλληνας που ολοκλήρωσε είκοσι τέσσερις ώρες συνεχόμενης κωπηλασίας κλειστού χώρου, διανύοντας 318.106 μέτρα και καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ!

Ασχολήθηκε, επίσης, με την ταϋλανδέζικη πυγμαχία, όπου διακρίθηκε σε πανελλήνιο επίπεδο. Ολοκληρώνοντας την πορεία του στα μαχητικά αθλήματα, συμμετείχε σε υπερμαραθώνιους αγώνες δρόμου, που ξεπερνούν τα 150 χιλιόμετρα, και ταυτόχρονα έλαβε μέρος σε αθλητικές δοκιμασίες με στόχο την παρακίνηση μικρών και μεγάλων στον αθλητισμό, στηρίζοντας δυνητικά έναν ή περισσότερους φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Ζει κι εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Οι πληροφορίες προέρχονται από τη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X