Προσωρινές διακοπές ρεύματος Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη

0

Νέες προσωρινές διακοπές ρεύματος προγραμματίζει ο ΔΕΔΔΗΕ για τη Δευτέρα 19, την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Απριλίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι διακοπές οφείλονται στην ανάγκη εκτέλεσης τεχνικών εργασιών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Δευτέρα 19 Απριλίου

Διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί στη Μύρινα από 08:00 έως 09:00 στο τμήμα που περιλαμβάνει το δρόμο της νέας εισόδου Νοσοκομείου, την οικία κ. Γιαννάκη μέχρι την οικία κ. Αλμπάνη Νικολάου και την παιδική χαρά Τσας και από το 2ο Δημοτικό σχολείο μέχρι την οικία κ. Σκαμάκη.

Τρίτη 20 Απριλίου

Χωρίς ρεύμα θα μείνει από 08:00 έως 14:00 περιοχή στο Πλατύ που περιλαμβάνει την παραλία Πλατύ, το ξενοδοχείο Limnos Village, το λιμανάκι Πλατύ και το Μόλο Πλαγίσου.

Τετάρτη 21 Απριλίου

Διακοπή ηλεκτροδότησης από 08:00 έως 14:00 στη Φυσίνη, το αιολικό πάρκο, το φυλάκιο του Στρατού και τη Σκανδάλη.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X