ΑΡΜΟΣ Βορείου Αιγαίου: Το όραμα και οι στόχοι του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

0

Στο όραμα και τους στόχους του νέου Αναπτυξιακού Οργανισμού, “ΑΡΜΟΣ Βορείου Αιγαίου”, αναφέρεται με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο που συγκροτήθηκε σε σώμα την Παρασκευή 16 Απριλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο συμμετέχουν ως μέλη οι Δήμαρχοι των Δήμων Δυτικής Λέσβου, Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού το προηγούμενο διάστημα.

Σημειώνεται πως Πρόεδρος του Δ.Σ έχει ήδη οριστεί ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Λήμνου, Γιώργος Δημάρης, ενώ χρέη Αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Μπουλώτης.

Η δραστηριότητα του Αναπτυξιακού Οργανισμού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη συμβουλευτική, τεχνική και οικονομική υποστήριξη των τριών Δήμων και άλλων ΟΤΑ α΄και β΄βαθμού και των ενώσεών τους.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, στόχος καθίσταται η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών τους αλλά και συνολικότερα η επανεκκίνηση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής.

Στο επίκεντρο τίθενται η εξομάλυνση των συνεπειών των κρίσεων που προκλήθηκαν από ακραίες υγειονομικές καταστάσεις, η εφαρμογή αναπτυξιακών πολιτικών, η χάραξη και εφαρμογή περιβαλλοντικών πολιτικών, προγραμμάτων, δράσεων και υποδομών πολιτικής προστασίας.

Τέλος, πρόθεση του Αναπτυξιακού Οργανισμού είναι η δραστηριότητα να εμπλακεί σε τομείς όπως η κοινωνική πολιτική, η ορθή χρήση των φυσικών πόρων και η διαχείριση αποβλήτων, η στήριξη και η ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας.

ΑΡΜΟΣ Βορείου Αιγαίου: Το Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος Γεώργιος Δημάρης

Αντιπρόεδρος Δημήτριος Μπουλώτης

Διευθύνουσα Σύμβουλος Ταξιαρχούλα Πνακά

Μέλη

Ταξιάρχης Βέρρος

Δημήτριος Μαρινάκης

Μαρία Κακαλή

Νικόλαος Μαραγκός

Παναγιώτης Δήσσος

Ιορδάνης Ιορδάνου

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X