Διαδικτυακή εκδήλωση: Πως προχωρά η ανασυγκρότηση της Σάμου μετά το σεισμό

0

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα τη στρατηγική για την ανακούφιση των πληγέντων ιδιωτών αλλά και επιχειρήσεων από τον καταστροφικό σεισμό στη Σάμο, διοργανώνει την Πέμπτη 22 Απριλίου η περιφερειακή παράταξη Συμπαράταξη Πολιτών.

Σημειώνεται πως την Τετάρτη 21 Απριλίου είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, όπου έχει οριστεί η «Συγκρότηση γνωμοδοτικής Επιτροπής Παρακολούθησης πορείας Ανασυγκρότησης Σάμου μετά τον σεισμό».

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Σταύρος Μπένος, τέως Υπουργός και τέως Δήμαρχος Καλαμάτας, ο Νίκος Μπελαβίλας, αρχιτέκτονας και καθηγητής του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και ο Βασίλης Τεντόμας, μηχανικός και τέως Συντονιστής για τον παλαιότερο σεισμό στη Λέσβο.

Την εκδήλωση η οποία θα μεταδοθεί από τη σελίδα της Συμπαράταξης Πολιτών στο facebook, συντονίζει ο επικεφαλής της παράταξης, Γιάννης Σπιλάνης.

Πρόσκληση Συμπαράταξης Πολιτών

Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα που συνδέονται με το σεισμό της Σάμου και ιδιαίτερα για την επόμενη μέρα τόσο σε ότι αφορά στην ανακούφιση των πληγέντων συμπατριωτών μας (ιδιωτών και επιχειρήσεων) όσο και τον σχεδιασμό της ανασυγκρότησης του νησιού.

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τετάρτης έχει οριστεί η « Συγκρότηση γνωμοδοτικής Επιτροπής Παρακολούθησης πορείας Ανασυγκρότησης Σάμου  μετά τον σεισμό» όπως έχει αποφασιστεί σε προηγούμενη συνεδρίαση του οργάνου και ο ορισμός των μελών της ώστε να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης για την υλοποίηση όσων απαιτούνται.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ οργανώνει τη Πέμπτη 22/4 στις 7μμ εκδήλωση με θέμα “Σάμος: σεισμός η επόμενη μέρα” με ομιλητές τους κκ. Στ.Μπένο, Ν.Μπελαβίλα και Β.Τεντόμα και συντονιστή τον Γ.Σπιλάνη.

Έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι κκ. Χρ. Στεφανάδης και Α. Μιχαηλίδης, η Ιερά Μητρόπολη Σάμου, η Περιφερειακή Αρχή, οι Δήμαρχοι κκ. Γ. Στάντζος και Α. Λυμπέρης και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων που έχουν πληγεί περισσότερο, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, του ΤΕΕ και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σάμου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από τη σελίδα της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ στο facebook.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X