Επίσκεψη και συναντήσεις του ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή στη Λήμνο

0

Στη Λήμνο βρέθηκε την Τετάρτη 21 Απριλίου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο δράσεων του Υπουργείου για τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης των εκστρατευτικών σωμάτων που συμμετείχαν στην Εκστρατεία της Καλλίπολης κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ειδικότερα, κατά την επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν των πεσόντων στο Κοινοπολιτειακό Κοιμητήριο Μούδρου, την οποία τέλεσε ο Μητροπολίτης Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεος Γ’, ο υφυπουργός κατέθεσε στεφάνι, ενώ παρευρέθηκαν επίσης ο Αυστραλός Πρέσβης, Άρθουρ Σπίρου, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, ο Έπαρχος Λήμνου, Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός και ο Δήμαρχος Λήμνου, Δημήτρης Μαρινάκης.

Επιπλέον, ο κ. Στεφανής συνάντησε το νέο Διοικητή Ταξίαρχο Θεόδωρο Αθανασόπουλο και το προσωπικό στην έδρα της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης (ΣΔΙ).

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την 88η Επιλαρχία Μέσων Αρμάτων (ΕΜΑ), όπου τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του νεαρού Οπλίτη Θητείας που βρέθηκε νεκρός στον θάλαμό του, το προηγούμενο Σάββατο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X