Διακοπές ρεύματος Τρίτη 27 και Τετάρτη 28 Απριλίου

0

Προσωρινές διακοπές ρεύματος προγραμματίζει ο ΔΕΔΔΗΕ για την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Απριλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Όπως αναφέρει, η διακοπή της ηλεκτροδότησης οφείλεται στην ανάγκη εκτέλεσης τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της ηλεκτρικής ενέργειας.

Ειδικότερα, την Τρίτη 27 Απριλίου χωρίς ρεύμα από 12:00 έως 14:00 θα μείνει η περιοχή του Κέρους αλλά και τα χωριά Κοντοπούλι, Καλλιόπη, Παναγιά και Πλάκα, μέχρι το Φάρο της Πλάκας.

Παράλληλα, από 08:00 έως 14:00 χωρίς ρεύμα θα μείνει ο Άγιος Αλέξανδρος, η παραλία Νεφτίνα, ο Αρχαιολογικός χώρος των Καβειρίων, η παραλία Σαράβαρη και οι οικίες κ. Αλατερά και κ. Λαζαρίδη.

Την Τετάρτη 28 Απριλίου, χωρίς ρεύμα από 08:00 έως 13:00 θα μείνει η παραλία Πλατύ, το ξενοδοχείο Limnos Village, το λιμανάκι Πλατύ και ο μόλος Πλαγίσου.

Ειδικά για την κοινότητα Πλατύ, το χωριό θα έχει διακοπή ρεύματος από 08:00 έως 08:30 και από 12:30 έως 13:00.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X