Γηροκομείο: Εγγραφή στο Εθνικό Μητρώο φορέων και στο Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών ΜΚΟ

0

Την ολοκλήρωση της εγγραφής του Γηροκομείου Λήμνου στο Εθνικό Μητρώο φορέων ιδιωτικού τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, καθώς και στο Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ιδρύματος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ιδρύματος που καταγράφεται σε εθνικό μητρώο και αυτό κατέστη δυνατό μόνο κατόπιν υλοποίησης όλων των απαραίτητων και απαιτητικών προϋποθέσεων που προβλέπει ο νόμος.

Ανακοίνωση

Πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως μετά από τις συντονισμένες και εργώδεις προσπάθειες των τελευταίων πέντε μηνών, ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγγραφής του Γηροκομείου Λήμνου στο Εθνικό Μητρώο φορέων ιδιωτικού τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα καθώς και στο Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Πρόκειται για πρώτη φορά στην ιστορία του ιδρύματος που καταγράφεται σε εθνικό μητρώο και αυτό κατέστη δυνατό μόνο κατόπιν υλοποίησης όλων των απαραίτητων και απαιτητικών προϋποθέσεων που προβλέπει ο νόμος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X