Δήμος Λήμνου: Προειδοποίηση για την αλόγιστη χρήση νερού-Επιτόπιοι έλεγχοι και πρόστιμα

0

Ανακοίνωση για την αλόγιστη σπατάλη νερού εξέδωσε η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λήμνου, εφιστώντας την προσοχή στους κατοίκους της Μύρινας και των υπόλοιπων οικισμών.

Όπως αναφέρεται, παρατηρείται αλόγιστη σπατάλη για διάφορες χρήσεις όπως ποτίσματα κήπων και αγρών, πλύσιμο αυτοκινήτων κ.α. ενώ ζητάει από τους καταναλωτές να περιορίζονται στην απαραίτητη και αναγκαία χρήση του.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει, το αμέσως επόμενο διάστημα, συνεργεία του Δήμου θα πραγματοποιούν επιτόπιους ελέγχους και στους παραβάτες θα επιβάλλονται τα ανάλογα πρόστιμα.

Ανακοίνωση

Παρακαλούνται οι καταναλωτές νερού της Μύρινας και των λοιπών οικισμών να αποφεύγουν την άσκοπη σπατάλη του και να περιορίζονται στην απαραίτητη και αναγκαία χρήση του.

Παρατηρείται μια αλόγιστη σπατάλη για διάφορες άλλες χρήσεις όπως ποτίσματα κήπων και αγρών, πλύσιμο αυτοκινήτων κ.α.

Τα αποθέματα του νερού σε συνδυασμό και με την άφιξη των επισκεπτών στο νησί μας λιγοστεύουν και όλοι θα πρέπει να συμβάλλουμε με σχετική οικονομία και να μην σπαταλάμε άσκοπα το νερό ώστε να αποφύγουμε τυχόν διακοπές υδροδότησης. 

Επειδή το νερό ως το πολυτιμότερο αγαθό, αποτελεί δικαίωμα κάθε κατοίκου, είναι σημαντικότατη η από κοινού προσπάθεια για την εξασφάλιση του.  

Το αμέσως επόμενο διάστημα, συνεργεία του Δήμου θα πραγματοποιούν επιτόπιους ελέγχους και στους παραβάτες θα επιβάλλονται τα ανάλογα πρόστιμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X