Φόβοι για τραγικό τέλος της Δήμητρας από τη Λέσβο σε τροχαίο με εγκατάλειψη

0

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ της εξαφάνισης της 64χρονης διεμφυλικής από τη Συκαμνιά της Λέσβου, καθώς, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη.

Η είδηση ότι η Δημήτρη Καλογιάννη πιθανώς να είναι νεκρή έχει σκορπίσει θλίψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και έφερε και μηνύματα οργής, καθώς η υπόθεση συνεχίζει να παρουσιάζει σκοτεινές πτυχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένειά της έχει αναγνωρίσει την σορό που παρέμενε στα αζήτητα του νεκροτομείο και ανήκει σε άνδρα ηλικίας 65-70 ετών, ενώ τις τελικές απαντήσεις θα δώσουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA.

Στα social media, τόσο ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος όσο και η Πάολα Ρεβενιώτη επιβεβαίωσαν πως η οικογένεια αναγνώρισε τη σορό της Δήμητρας με την τραγική ιστορία.

Τι προηγήθηκε

Στις 9 Απριλίου, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της, σημειώθηκε ένα τροχαίο με τον ασυνείδητο οδηγό να εγκαταλείπει το θύμα του αβοήθητο στην άσφαλτο. Ο διοικητής του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης, δήλωσε ότι η υπηρεσία εκτιμά ότι το θύμα μπορεί να είναι η διεμφυλική από τη Λέσβο.

Ο Δημήτρης Καλογιάννης, όπως είναι δηλωμένη από τους συγγενείς της, εξαφανίστηκε στις αρχές Απρίλη από την περιοχή του ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο, όπου είχε εγκλειστεί χωρίς την θέλησή του.

Πριν από μερικούς μήνες, όπως είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα «Στο Νησί», η Δήμητρα είχε πέσει θύμα κακοποιητικών συμπεριφορών από ομάδα νεαρών, οι οποίοι ασκούσαν μπούλινγκ στη διεμφυλική, είχαν εισβάλει σπίτι της και είχαν δημοσιεύει βίντεο διαπομπεύοντάς την.

Τότε ο εισαγγελέας είχε διατάξει κατεπείγουσα προανάκριση, ενώ οι αποκαλύψεις έφεραν θύελλα αντιδράσεων και συμπαράστασης προς το θύμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X