Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Δημοκρατίας λόγω των Πανελλαδικών Εξετάσεων

0

Για την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, λόγω διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων, το διάστημα από 14 Ιουνίου έως και 28 Ιουνίου, ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Λήμνου.

Ειδικότερα, οι ρυθμίσεις αφορούν το σημείο όπου στεγάζονται τα κτίρια του ΓΕΛ Μύρινας και ΕΠΑΛ Μύρινας, προκειμένου να διασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων,  να επιτυγχάνεται ο επαρκής φυσικός αερισμός, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορωονοϊό, καθώς και η συγκέντρωση  της σκέψης των μαθητών.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί θα πρέπει να αποφεύγουν την κυκλοφορία στην Λεωφόρο Δημοκρατίας (από τις 08.30΄ π.μ. έως 12.30΄μ.μ) από το σημείο επί της καθέτου Μητροπολίτη Ιωακείμ – έως το σημείο επί της καθέτου Μπότσαρη.

Τα οχήματα κινούμενα από το λιμάνι της Μύρινας θα στρίβουν δεξιά από την οδό Μπότσαρη και θα ακολουθούν την οδό Κοραή και Καϊλή (Πλησίον ΔΕΔΔΗΕ) ή θα ακολουθούν τον δρόμο προς Αμυγδαλιές και έξοδο εκκοκκιστήριο. Τα οχήματα προερχόμενα από Επαρχείο προς Λιμάνι θα  κυκλοφορούν με τις οδηγίες των τροχονόμων και υπευθύνων υπαλλήλων του Δήμου που θα βρίσκονται στο ανωτέρω σημείο .

Ο Δήμος Λήμνου ζητάει την κατανόηση των οδηγών και πεζών και εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X