Συγχαρητήρια Μαρινάκη στους μαθητές των σχολείων που διακρίθηκαν στα Bravo Schools

0

Ο Δήμαρχος Λήμνου, Δημήτρης Μαρινάκης, συγχαίρει τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου, του Γυμνασίου Μούδρου, όπως και του Γ.Ε.Λ. Μούδρου  για τις νέες πανελλαδικές τους διακρίσεις, στο πλαίσιο του διαγωνισμού “Bravo Schools”

Στο διαγωνισμό παρουσιάστηκαν οι προτάσεις τους ως ενεργοί πολίτες του αύριο, με το ντοκιμαντέρ τεκμηρίωσης «Μικροί μεγάλοι», το υβριδικό σύστημα αξιοποίησης ηλιακής και αιολικής ενέργειας με τίτλο «Αλλάζουμε τη Λήμνο μας» και το έργο «Φωτί-ζουμε τον πολιτισμό μας», αντίστοιχα. 

«Έχει ιδιαίτερη αξία οι μαθητές μας να ανακαλύπτουν τη σημασία να είναι κανείς ενεργός πολίτης από νεαρή ηλικία αλλά και τη σημασία της καινοτομίας. Οι φορείς εκπαίδευσης είναι οι καταλληλότεροι για να τους βοηθήσουν να το ανακαλύψουν μέσα από δημιουργικούς τρόπους», επεσήμανε ο Δήμαρχος.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος συγχαίρει και το Γενικό Λύκειο Μύρινας, για τη δημιουργία του ενθέτου «Το Βήμα της Λήμνου» στην πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», όπου οι μαθητές με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους παρουσίασαν με τρόπο ζωντανό και αντιπροσωπευτικό τον τόπο μας, τους ανθρώπους του και τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται στο νησί, διαμορφώνοντας εξαιρετική ύλη, με φαντασία και δημιουργικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X