Διακοπή Ρεύματος Στην Περιοχή Της Βίγλας

0

Προσωρινή διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στην περιοχή της Βίγλας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πρακτορείου Λήμνου του ΔΕΔΔΗΕ.

Όπως αναφέρεται, η διακοπή της ηλεκτροδότησης οφείλεται στην ανάγκη πραγματοποίησης τεχνικών εργασιών στο δίκτυο.

Συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα θα μείνει το τμήμα από τη διαστάυρωση προς ΧΥΤΑ Μύρινας, Φ/Β Ηλιάδη, Μονάδα Αεροπορίας και Ναυτικό Κλιμάκιο από 08:00 έως 14:00.

Σημειώνεται πως οι εν λόγω εργασίες επρόκειτο να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, κάτι που δεν κατέστη εφικτό λόγω των καιρικών φαινομένων που επικράτησαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X