Τρεις μελέτες έργων στη Λήμνο στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

0

Σε αναμονή για την έναρξη των διαδικασιών υπογραφής προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και Δήμου Λήμνου, βρίσκονται τρία έργα στη Λήμνο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Επάρχου Λήμνου, Άγγελου Βλάττα Λαμπρινού.

Ειδικότερα, μετά από απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 24 Νοεμβρίου, τα έργα εντάσσονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου.

Πρόκειται για τη μελέτη βελτίωσης της ασφαλτόστρωσης της Λεωφόρου Δημοκρατίας στη Μύρινα, τη σύνταξη μελέτης για τη δημιουργία πύλης εισόδου στο λιμάνι της Πλάκας και τη σύνταξη μελέτης για την ασφαλτόστρωση της οδού από τον περιφερειακό της Μύρινας προς το ναό της Παναγίας Κακαβιώτισσας.

Τα  παραπάνω έργα εντάχθηκαν στους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και η διαδικασία υπογραφής των συμβάσεων είναι το επόμενο βήμα στην πορεία υλοποίησής τους.

Τέλος, σημειώνεται πως στους ΚΑΠ εντάσσονται και τα παρακάτω έργα αρμοδιότητας της  Π.Ε. Λήμνου:

  1. Μελέτη επισκευής φράγματος  Κοντιά.
  2. Συλλογή στοιχείων υφιστάμενων καλλιεργειών για ανάγκες Αναδασμού Ατσικής Λήμνου.
  3. Καθαρισμός ρεμάτων Π.Ε. Λήμνου με απευθείας ανάθεση.
  4. Μελέτη για τη διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Κτηνιατρικής και δημιουργία εγκαταστάσεων στέγασης οχημάτων Π.Ε. Λήμνου.
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X