Α.Ο Ηφαιστία: Ευχές σε Μητροπολίτη, Έπαρχο, Δήμαρχο και Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου

0

Σειρά συναντήσεων με θεσμικούς παράγοντες του νησιού, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπεία του Αθλητικού Ομίλου Ηφαιστία, μαζί με αθλητές και αθλήτριες του τμήματος Στίβου.

Ειδικότερα, στη συνάντηση που πραγματοποίησαν με τον Έπαρχο Λήμνου, Άγγελο Βλάττα Λαμπρινό, αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος και προσέφεραν ως δώρο το ημερολόγιο της ομάδας. Παράλληλα, ενημέρωσαν τον κ. Βλάττα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σωματείο, με τον Έπαρχο να υπόσχεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού που χρειάζονται οι αθλητές και οι αθλήτριες.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του Α.Ο Ηφαιστία συναντήθηκε με το Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, κ. Ιερόθεο Γ’, ο οποίος επεφύλαξε θερμή υποδοχή. Η αντιπροσωπεία παρέδωσε τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας, ενώ προσκάλεσε το Μητροπολίτη να επισκεφθεί από κοντά τις εγκαταστάσεις στο γήπεδο του Κοντοπουλίου.

Τέλος, ακολούθησε συνάντηση με το Δήμαρχο Λήμνου, Δημήτρη Μαρινάκη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευάγγελο Χριστοφιδέλλη, όπου τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα του σωματείου σχετικά με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις αλλά και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Ο Δήμαρχος Λήμνου δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων, δεδομένης και της επικείμενης φιλοξενίας των επόμενων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων στο νησί μας.

Με ανακοίνωσή του ο Α.Ο Ηφαιστία ευχαριστεί θερμά τον κ. Βλάττα και τον κ. Μαρινάκη αλλά και το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου για την υποδοχή και αντιμετώπιση που επεφύλαξαν στην αντιπροσωπεία και εύχεται το νέο έτος να μας βρει υγιείς και ενωμένους.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X