Δήμος Λήμνου: Ανάθεση υπηρεσιών για την ενεργειακή αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού

0

Τη διενέργεια της υπηρεσίας «Συλλογή και επεξεργασία δεδομένων για την ενεργειακή αναβάθμιση και αυτοματοποίηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού κοινόχρηστων χώρων, με εξοικονόμηση ενέργειας» καθώς και τη σχετική μελέτη που συνέταξε η αρμόδια Διεύθυνση Περιβάλλοντος, ενέκρινε ο Δήμος Λήμνου.

Το έργο, το οποίο έχει συνολικό προϋπολογισμό 24.800€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, θα υλοποιήσει ο γεωγράφος Χρήστος Λαμπρόπουλος, με έδρα την Αλεξάνδρεια Ημαθίας στη Βέροια.

Την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας υπέγραψε ο Δήμαρχος Λήμνου, αφού έλαβε υπόψη την προσφορά του κ. Λαμπρόπουλου. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από την υπογραφή της και για διάστημα έξι (6) μηνών.

Η παρακολούθηση της εκτέλεσης της σύμβασης και η διοίκηση αυτής θα διενεργηθεί από την καθ’ ύλην αρμόδια Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λήμνου και η πληρωμή του αναδόχου θα γίνει μετά από πιστοποίηση των εργασιών από την αρμόδια Επιτροπή παραλαβής γενικών υπηρεσιών.

Αντικείμενο της υπηρεσίας είναι η καταγραφή του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της Λήμνου και η συλλογή όλων των αναγκαίων στοιχείων μέσω της γεωγραφικής αποτύπωσης, με την παράλληλη καταχώριση μη γεωγραφικών δεδομένων.

Στόχος είναι κάθε φωτιστικό να έχει όλα τα στοιχεία α) θέσης (συντεταγμένες, απόσταση από οδικό δίκτυο), β) γεωμετρίας (ύψος φωτιστικού, ύψος κολώνας, κλίση βραχίονα), γ) ηλεκτρολογικά (τύπος φωτιστικού, λαμπτήρα), δ) κατάσταση ε) φωτογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X