Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Ανδρουλάκης έρχονται σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο

0

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας θα βρεθεί η Λήμνος αυτή την εβδομάδα καθώς τόσο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα την επισκεφθούν με αφορμή τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να προσγειωθεί στη Λήμνο το πρωί της 6ης Ιανουαρίου, όπως έγινε γνωστό από το Γραφείο του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με την ενημέρωση, άμεσα θα μεταβεί στον Άγιο Ευστράτιο προκειμένου να παραστεί στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, κ. Ιερόθεος. Στη συνέχεια θα βρεθεί και πάλι στη Λήμνο, ενώ δεν είναι γνωστή η ώρα αναχώρησής του για την πρωτεύουσα.

Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα μεταβεί στη Λήμνο την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου, όπου και θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Λήμνου, Δημήτρη Μαρινάκη, τον Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο, τον Έπαρχο, Άγγελο Βλάττα Λαμπρινό, ενώ θα συνομιλήσει με μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ. Την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, θα παραστεί στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στη Λήμνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.