Σε πένθος η Ατσική για την ξαφνική απώλεια του Τάκη Κριαρή

0

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε η είδηση της ξαφνικής απώλειας του Τάκη Κριαρή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 2 Ιανουαρίου, σε ηλικία μόλις 56 ετών.

Ο απροσδόκητος θάνατος έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, προκαλώντας οδύνη στο οικογενειακό περιβάλλον του εκλιπόντος, σε συγγενείς και φίλους, ενώ βύθισε στο πένθος την Ατσική απ’ όπου και καταγόταν.

Άνθρωπος δραστήριος και κοινωνικός, ήταν γνωστός για την ενασχόλησή του με τα κοινά, ενώ είχε υπηρετήσει ως εκλεγμένος τον πρώην Δήμο Ατσικής, επί δημαρχίας του Ανδρέα Καλαϊτζή.

Γνωστός ήταν επίσης για την προσφορά και την αγάπη προς το Κτήμα της Παλιάς Μητρόπολης. Όπως σχολίασε ο Θύμιος Παλάντζας στη σελίδα των Φίλων της Παλιάς Μητρόπολης, «κάθε που γιόρταζε η Παναγιά και το κτήμα, ο Τάκης κάθε χρόνο βρίσκονταν εκεί μαζί με την οικογένειά του όπου και πρόσφερε τον άρτο και τα κεράσματά του στο πανηγύρι της Παλλημνιακής Μητροπολιανής Παναγιάς».

Σε αποχαιρετιστήριο μήνυμα που ανήρτησε η ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή Ατσικής αναφέρεται: «Η ομάδα του Ηρακλή εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Τάκη Κριαρή για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του. Ένας άνθρωπος που βοήθησε τον Ηρακλή τόσο ποδοσφαιρικά όσο και διοικητικά. Λυπούμαστε και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του».

Ευχόμαστε συλλυπητήρια και καλή δύναμη στους οικείους του.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X