Μπουρνούς: Η περατζάδα…Μητσοτάκη δε θα λύσει τα προβλήματα σε Λήμνο, Άγιο Ευστράτιο

0

Ανακοίνωση με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Άγιο Ευστράτιο και στη Λήμνο, εξέδωσε ο Βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Μπουρνούς.

Όπως αναφέρει, η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στον Άγιο Ευστράτιο και τη Λήμνο εξυπηρετεί απλά και μόνο την απέλπιδα προσπάθεια ενίσχυσης του καταρρακωμένου επικοινωνιακού του προφίλ.

Δήλωση Γιάννη Μπουρνού

Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στον Άγιο Ευστράτιο και τη Λήμνο, με δεδομένη την επί δυόμιση χρόνια προκλητική απουσία της κυβέρνησής του από τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών του νομού μας, εξυπηρετεί απλά και μόνο την απέλπιδα προσπάθεια ενίσχυσης του καταρρακωμένου επικοινωνιακού του προφίλ.

Ο κ. Μητσοτάκης και το επιτελικό του κράτος, κατά την καταστροφική  διακυβέρνησή τους είναι υπαίτιοι για την  υποβάθμιση των σχολείων των νησιών με τις σημαντικές και διαρκείς ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό, την αναστολή λειτουργίας εν μέσω πανδημίας της ΚΟΜΥ Λήμνου, την υποστελέχωση των δομών υγείας και των υπηρεσιών δημόσιας διοίκησης και δικαιοσύνης, την εγκατάλειψη αγροτοκτηνοτρόφων και αλιέων, αλλά και την άκρως προβληματική ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λήμνου και του Άη Στράτη με την ηπειρωτική χώρα, ακόμα και κατά την τουριστική περίοδο, χάριν εξυπηρέτησης συγκεκριμένων εφοπλιστικών συμφερόντων. 

Είμαστε σίγουροι ότι τα προβλήματα της Λήμνου και του Άη Στράτη θα παραμείνουν άλυτα και μετά την επικοινωνιακή…περατζάδα του κ. Μητσοτάκη. Ο ίδιος και η κυβέρνησή του έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να υπηρετήσουν τις ανάγκες των ακριτών νησιωτών μας. Γι’ αυτό και είναι ώρα να φύγουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X