Ηρακλής Ατσικής: Ευχαριστίες στο Δήμο Λήμνου για την αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου

0

Ευχαριστίες προς το Δήμο Λήμνου και ιδίως το Δήμαρχο, Δημήτρη Μαρινάκη, εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Ατσικής, για την αποπεράτωση των εργασιών αντικατάστασης του τεχνητού χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο Ατσικής.

Στην επιστολή, η οποία κοινοποιήθηκε επίσης στον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και τις υπηρεσίες του Δήμου, το Δ.Σ του συλλόγου εκφράζει ευχές για ευτυχισμένη και δημιουργική νέα χρονιά, ενώ παράλληλα τονίζει τη σημασία της έγκαιρης και τεχνικά άρτιας αποπεράτωσης του έργου, για την ιστορική έδρα της ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως το έργο ολοκληρώθηκε μέσα στο Νοέμβριο του 2021 όταν και η Τοπική Επιτροπή Λήμνου της ΕΠΣ Λέσβου έλαβε από το Δήμο Λήμνου το έγγραφο ολοκλήρωσης εργασιών και οριστικής παραλαβής.

Η προμήθεια και τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα περιλαμβανόταν στο έργο «Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικών χλοοταπήτων στα γήπεδα Ατσικής και Αγίου Δημητρίου», με συνολικό προϋπολογισμό 400.000 €, χρηματοδοτούμενο από το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού για το Βόρειο Αιγαίο 2017-2020 (Εθνικοί Πόροι ΠΔΕ).

Την επιστολή εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ηρακλή Ατσικής υπογράφει ο Πρόεδρος, Γιώργος Σκαφίδας.

Στιγμιότυπο από αγώνα στο γήπεδο προ της τοποθέτησης του νέου χλοοτάπητα

Ευχαριστήριο Ηρακλή Ατσικής

Ευχαριστήρια – ευχετήρια επιστολή απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Ατσικής στο Δήμαρχο Λήμνου, με κοινοποίηση στον Πρόεδρο και στα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και στον Αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Στην επιστολή του το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, μαζί με τις ευχές για μια ευτυχισμένη και δημιουργική νέα χρονιά, εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του, τόσο στον ίδιο τον κ. Μαρινάκη, όσο και προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και τις υπηρεσίες του Δήμου, για την έγκαιρη και τεχνικά άρτια αποπεράτωση του έργου της αντικατάστασης του τεχνητού χλοοτάπητα του δημοτικού γηπέδου της Ατσικής, που αποτελεί την ιστορική έδρα της ομάδας μας.

Στη συνέχεια της επιστολής επισημαίνεται ότι η υλοποίηση από το Δήμο μας παρόμοιων έργων αθλητισμού σε όλο το νησί, αποδεικνύει την ευαισθησία της δημοτικής αρχής στα ζητήματα αυτά και την έμπρακτη στήριξη της στις προσπάθειες για παροχή ευκαιριών άθλησης στους νέους της Λήμνου, σε δύσκολους για τις συλλογικές πρωτοβουλίες καιρούς.

Ατσική, 10 Ιανουαρίου 2021

Για το Δ.Σ. του Α.Σ. Ηρακλής

Ο Πρόεδρος, Γεώργιος Σκαφίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X