Κοινωνικό Παντοπωλείο: Ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές για το 2021

0

Θερμές ευχαριστίες προς τους χορηγούς και υποστηρικτές που συνεισέφεραν πολύτιμη στήριξη κατά το προηγούμενο έτος, εκφράζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λήμνου.

Μεταξύ των χορηγών και υποστηρικτών περιλαμβάνεται το ΕΠΑΛ Μύρινας, η 88 ΣΔΙ, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λήμνου, το Νηπιαγωγείο Νέας Κούταλης, ο Σύλλογος Γονεών και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Κοντιά, η εταιρεία Μασούτης, τα καταστήματα Jumbo – Κύβος, Εστία και Νέα Σελίδα, το Αγρόκτημα Μανωλιά και το μίνι μάρκετ Σκαπέτης.

Όπως αναφέρεται στο ευχαριστήριο σημείωμα, από τους χορηγούς, ειδικής αναφοράς χρήζει η εταιρεία «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.», η οποία στηρίζει σε σταθερή βάση από τις αρχές του 2018 μέχρι και σήμερα, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η παροχή των ειδών δεν έχει διακοπεί ούτε κατά τις δύσκολες μέρες του περιορισμού των μετακινήσεων, ένεκα της πανδημίας.

Ως εκ τούτου το Κοινωνικό Παντοπωλείο εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον κύριο Διαμαντή Μασούτη, στον περιφερειακό διευθυντή τομέα λιανικής της επιχείρησης, κ. Αναγνώστου καθώς και σε όλους τους εργαζόμενους του τοπικού καταστήματος της Λήμνου. 

Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσει τους αφανείς συμπαραστάτες, τους απλούς πολίτες που διαμένουν στο νησί, οι οποίοι ενισχύουν από την πρώτη μέρα λειτουργίας το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Αναλυτικά οι χορηγοί του Κοινωνικού Παντοπωλείου το 2021

Μασούτης

88 ΣΔΙ

Αγροτικός Συνεταιρισμός Λήμνου – Η Ένωση

Jumbo – Κύβος

Βιβλιοπωλείο Εστία

Βιβλιοπωλείο Νέα Σελίδα

Αγρόκτημα Μανωλιά

CKH Hellas

ΕΠΑΛ Μύρινας

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείο Κοντιά

Νηπιαγωγείο Νέας Κούταλης

 Frieslandcampina  Ελλάς Α.Ε.

MEGA Disposables S.A

Μίνι Μάρκετ ΣΚΑΠΕΤΗΣ

Ιωνική Σφολιάτα

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X