Μητσοτάκης: Διαβατήριο για τη συνέχεια του Συνεταιρισμού η ποιότητα των κρασιών του

0

Την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του οινοποιείου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λήμνου είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο νησί μας την ημέρα των Θεοφανείων.

Την ξενάγηση του Έλληνα πρωθυπουργού στο οινοποιείο ανέλαβαν ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού και Δήμαρχος Λήμνου, Δημήτρης Μαρινάκης, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το Γενικό Διευθυντή, Δημήτρη Κράσσο.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο ο Συνεταιρισμό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την αποστολή αλλά και το μοντέλο λειτουργίας της Ένωσης. Επιπλέον, τέθηκε το ζήτημα της οριστικής ρύθμισης του παλαιού χρέους καθώς και η επιτακτική ανάγκη αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών.

Τα μέλη του Δ.Σ εξήγησαν στον πρωθυπουργό την πρόθεση να αξιοποιήσουν όλα τα ακίνητα που διαθέτει ο Συνεταιρισμός, προς όφελος των μελών του αλλά και του συνόλου των απασχολούμενων στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα της Λήμνου.

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε τη σημασία των συνεργατικών σχημάτων και των συνεταιρισμών στον πρωτογενή τομέα ενώ εξήρε τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει ο Συνεταιρισμός στη Λήμνο.

Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για την ποιότητα των κρασιών του Συνεταιρισμού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αποτελούν το διαβατήριο για τη συνέχειά του.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X