Δωρεά ακτινοσκοπικού μηχανήματος στο Νοσοκομείο Λήμνου

0

Την εξασφάλιση ενός ακτινοσκοπικού μηχανήματος C-arm τύπου Cios Select II, αποτέλεσμα δωρεάς της εταιρείας Ζώης Ευσταθίου Α.Ε, ανακοίνωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λήμνου, Τριαντάφυλλος Κανταράς.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, η Διοίκηση του Νοσοκομείου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους κατοίκους της Λήμνου, ότι η εταιρεία Ζώης Ευσταθίου Α.Ε δώρισε στο Νοσοκομείο ένα ακτινοσκοπικό μηχάνημα C-arm τύπου Cios Select II,  για την βελτίωση και αναβάθμιση του ιατρικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου μας.

Σημειώνεται πως η εταιρεία Ζώης Ευσταθίου ΑΕ δραστηριοποιείται από το 1946 στο χώρο των ειδών εξοπλισμού και των σκαφών αναψυχής, ενώ αντιπροσωπεύει πλήθος παγκοσμίως καταξιωμένων οίκων προϊόντων ναυτιλιακού εξοπλισμού με σκοπό την κάλυψη όλου του εύρους αναγκών ενός σκάφους αναψυχής. Διατηρεί τέλος, την αποκλειστική αντιπροσωπεία των εξωλέμβιων κινητήρων MERCURY, των εσωλέμβιων πετρελαιοκινητήρων Hyundai Seasall καθώς και των εξωλέμβιων κινητήρων πετρελαίου COX.

Ευχαριστήριο Νοσοκομείου Λήμνου

Ο Διοικητής του Γ.Ν Λήμνου, Τριαντάφυλλος Κανταράς, καθώς και τα μέλη της Διοίκησης, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην εταιρεία Ζώης Ευσταθίου Α.Ε, η οποία με την ουσιαστική συμβολή του κυρίου Δημήτρη Ευσταθίου, ο οποίος εις μνήμη των γονέων του, αλλά και με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη προς το νησί μας και τους ανθρώπους του, ανταποκρίθηκε άμεσα στην κάλυψη των αναγκών του ακριτικού μας νησιού.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλα τα αρμόδια στελέχη της εταιρείας Ζώης Ευσταθίου ΑΕ καθώς του Νοσοκομείου και των αρμόδιων υπουργείων Υγείας και Οικονομικών για όλες τις ενέργειες τους προς υλοποίηση αυτής της δωρεάς.

Οι προσφορές αυτές κοινωνικής υπευθυνότητας, συνεισφοράς και αλληλεγγύης μας γεμίζουν δύναμη και πίστη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας. Το προσωπικό του Νοσοκομείου μας ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό, καταβάλει καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσει την πανδημία καθώς και όλα τα ιατρικά περιστατικά και με την πολύτιμη βοήθεια σας, θα τα καταφέρουμε.

Η αξία της δωρεάς αυτής είναι πολύ μεγάλη για όλους τους κατοίκους του νησιού μας και ιδιαίτερα για τους συνανθρώπους μας που χρήζουν περίθαλψης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X