Παρουσία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε τρεις εκθέσεις μέσα στο Φεβρουάριο

0

Τη δυνατότητα να εκθέσουν τα προϊόντα τους σε τρεις διεθνείς και καταξιωμένες εκθέσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών, προσφέρει δωρεάν στις παραγωγικές επιχειρήσεις των νησιών μας η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Ειδικότερα, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα συμμετάσχει με δικό της ενιαίο περίπτερο σε δύο εκθέσεις στην Αττική και μία στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν εντός Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά, οι εκθέσεις είναι οι εξής:

16η HO.RE.CA, που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo” Αθήνα (Παρασκευή 11, 14 Φεβρουαρίου 2022). Διοργάνωση: FORUM S.A.

8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: THE GREEK FINE FOOD EXHIBITION, που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας, ΑΘΉΝΑ (Παρασκευή 18, Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022). Διοργάνωση: R.M. INTERNATIONAL

30η DETROP BOUTIQUE, που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Δ.Ε.Θ-HELEXPO, Θεσσαλονίκη (Σάββατο 26- Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022). Διοργάνωση: Δ.Ε.Θ-HELEXPO

Όπως αναφέρει ο Έπαρχος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός, λόγω της ύπαρξης περιορισμένου χώρου αναφορικά με το περίπτερο της Περιφέρειας, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για τη δήλωση συμμετοχής, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην αντιπροσώπευση όλου του φάσματος της παραγωγής απ’ όλα τα νησιά.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στις τρεις παραπάνω εκθέσεις, καθώς και για συνεννόηση αποστολής δειγμάτων προϊόντων και διαφημιστικού υλικού, οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με το στέλεχος marketing και επιχειρησιακής έρευνας της Π.Β.Α. κ. Πάνο Πίτσιο (τηλέφωνο επικοινωνίας 22513 52121 & 6973 004872, email: [email protected])

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X