Χίος: Αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας ενάντια στη δημιουργία υπερδομών στα νησιά

0

Αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας διοργανώνει τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στη Χίο η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, ενάντια στις υπερδομές που σχεδιάζει η κυβέρνηση και ο υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης.

Όπως αναφέρει στο κάλεσμα που εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή, η κινητοποίηση θα έχει ειρηνικό χαρακτήρα και θα σεβαστεί τις υποδείξεις της τροχαίας, προκειμένου να δηλωθεί η αντίθεση του λαού της Χίου στην πολιτική της κυβέρνησης για την κατασκευή υπερδομών στα νησιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η αυτοκινητοπομπή:

15:15 από Λαγκάδα

15:30 από Συκιάδα

16:16 από Δασκαλόπετρα

16:30 από Τάγμα

Επιπλέον, τα αυτοκίνητα της πόλης θα ενσωματωθούν στην πομπή από την ιχθυόσκαλα στις 16:45.

Αναφορικά με το δρομολόγιο, η πομπή αφού φτάσει στην πλατεία θα κατευθυνθεί προς το λιμάνι νότια, μέχρι το ξενοδοχείο Χανδρής, όπου θα γίνει αναστροφή, κατόπιν η διαδρομή που θα ακολουθήσει θα είναι λιμάνι-οδός Κανάρη, γύρος του δημοτικού κήπου, επανάληψη της διαδρομής προς ξενοδοχείο Χανδρής, ξανά πίσω άλλος ένας γύρος του δημοτικού κήπου και τελική αποχώρηση προς διάφορες κατευθύνσεις από την νησίδα στον πλάτανο της πλατείας.

Σημειώνεται πως την ίδια ώρα, ο υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Ομήρειο Χίου, δίνοντας τον τόνο της κυβερνητικής στρατηγικής, σε μια εκδήλωση που ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, αρνείται να παραστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X