Διακοπές ρεύματος την Τετάρτη και την Παρασκευή

0

Προσωρινές διακοπές ρεύματος ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ για την Τετάρτη 19 και την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες στο δίκτυο.

Αναλυτικά:

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου από 08:00 έως 09:30 η διακοπή της ηλεκτροδότησης αφορά: Περιοχή από Θέρμα – Φυλάκιο Αγίου Δημητρίου – Λατομείο κ. Σιάχου – Θερμοκήπια κ. Μαρκάκη – Θερμοκήπια κ. Γκιοργκινέ – Φυλάκιο Στρατού Επικοινωνίας Στρατού – Ποιμνιοστάσιο κ. Βελβέ – το πάνω μέρος του χωριού του Αγίου Δημητρίου – Τυροκομείο κ. Μαρκάκη – Παράκτιος ΟΤΕ Λιβαδοχωρίου – Φ/Β κ. Αντωνόπουλου

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου από 09:30 έως 15:30 η διακοπή της ηλεκτροδότησης αφορά: Περιοχή Ζεματά (ανάμεσα χωριών Θάνος και Κοντιάς)

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου από 09:30 έως 10:30 και από 14:30 έως 15:30 η διακοπή της ηλεκτροδότησης αφορά: Περιοχή Γήπεδο Θάνους – Ποιμνιοστάσιο κ. Καμάμη – Ποιμνιοστάσιο κ. Βέη – Περιοχή Άγιος Παύλος

Την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου από 08:00 έως 14:00 η διακοπή της ηλεκτροδότησης αφορά: 130 ΣΜ – ΥΠΑ μέχρι πρώην βενζινάδιο AVIN και τα ενοικιαζόμενα κ. Καλατζή

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X