Κάστρο Μύρινας: «Εισέρχεστε με δική σας ευθύνη», ενημερώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων

0

Με ένα λιτό μήνυμα η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου ενημερώνει όσες και όσους επισκέπτονται το Κάστρο της Μύρινας πως η είσοδος και κίνηση στο χώρο του μνημείου αποτελεί ατομική επιλογή και σε περίπτωση ατυχήματος το ελληνικό Δημόσιο δε φέρει ευθύνη.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση, το Κάστρο της Μύρινας δεν αποτελεί οργανωμένο αρχαιολογικό χώρο και μάλιστα, ορισμένα τμήματά του βρίσκονται σε επισφαλή κατάσταση διατήρησης.

Σύμφωνα με την Εφορεία Αρχαιοτήτων, αυτό οφείλεται στο γεγονός πως μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του μνημείου.

Ως εκ τούτου, η είσοδος και η κίνηση στον ανωτέρω χώρο αποτελεί ατομική επιλογή και για οποιοδήποτε ατύχημα το ελληνικό Δημόσιο δε φέρει ουδεμία ευθύνη.

Ανακοίνωση Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου επιθυμεί να ενημερώσει τους επισκέπτες του Κάστρου της Μύρινας ότι το εν λόγω μνημείο δεν είναι οργανωμένος αρχαιολογικός χώρος ενώ ορισμένα τμήματά του  βρίσκονται σε επισφαλή κατάσταση διατήρησης καθώς δεν έχει μέχρι τούδε ολοκληρωθεί η αποκατάστασή του.

Ύστερα από τα παραπάνω, η είσοδος και η κίνηση στον ανωτέρω χώρο αποτελεί ατομική επιλογή και για οποιοδήποτε ατύχημα το ελληνικό Δημόσιο δε φέρει ουδεμία ευθύνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X