Αποστολή Κινητών Ιατρικών Μονάδων στον Άγιο Ευστράτιο στις 5 και 6 Φεβρουαρίου

0

Αποστολή Κινητών Ιατρικών Μονάδων για την παροχή δωρεάν ιατρικών υπηρεσιών προς τους κατοίκους, προγραμματίζεται στον Άγιο Ευστράτιο, το διήμερο 5 και 6 Φεβρουαρίου 2022.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου, το πρόγραμμα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος, σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων, το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου από 09:00 έως 10:30 θα πραγματοποιηθεί το στήσιμο των ιατρείων. Στις 10:30 θα ακολουθήσει αγιασμός, ενώ από 11:00 έως 17:00 τα ιατρεία θα δέχονται όσους κατοίκους επιθυμούν να εξεταστούν.

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, τα ιατρεία θα λειτουργήσουν από 09:00 έως 17:00, ενώ από 17:00 έως 19:00 θα ακολουθήσει το φόρτωμα του εξοπλισμού.

Σύμφωνα με τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα όσοι επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει να:

Έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού,

Ή με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης αρνητικής εξέτασης σε κορωνοϊό COVID-19 με rapid test εντός των τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την προγραμματισμένη εξέταση

Ή με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης αρνητικής εξέτασης σε κορωνοϊό COVID-19 με τη μέθοδο PCR  εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών πριν την προγραμματισμένη εξέταση

Ή  επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.

Για πληροφορίες και ραντεβού, καλέστε καθημερινές 13:00-16:00 στο 210 2447694

Επισημαίνεται ότι τα μέλη της ομάδας, ακολουθώντας τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, έχουν εμβολιαστεί κατά της νόσου COVID-19. Κατά τη διενέργεια των ιατρείων, των διαγνωστικών εξετάσεων και των αθλητικών δραστηριοτήτων θα τηρούνται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και θα λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Επιπλέον όλα τα μέλη της ομάδας πριν την έναρξη των ιατρείων υποβάλλονται σε rapid test.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.