Συνάντηση Μαρινάκη με στελέχη των ΕΛΤΑ για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων

0

Συνάντηση με τη Διευθύντρια Αττικής και Νήσων των ΕΛΤΑ Χαρά Πασχαλίδου και τον Τομεάρχη του οργανισμού, Ηλία Παναγόπουλο, πραγματοποίησε την Τρίτη 18 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Λήμνου, Δημήτρης Μαρινάκης, με αφορμή τα προβλήματα που έχουν επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και επαγγελματίες του νησιού στην παράδοση της αλληλογραφίας τους.

Ο κ. Μαρινάκης ζήτησε από τα στελέχη των ΕΛΤΑ να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες που θα υποστηρίξουν και θα βελτιώσουν το έργο της διανομής της αλληλογραφίας και άκουσε τις προτάσεις τους, μεταξύ των οποίων η βελτίωση της οδαρίθμησης.

Τα στελέχη των Ελληνικών Ταχυδρομείων δεσμεύτηκαν ότι θα προβούν σε ενέργειες προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα στη διανομή της αλληλογραφίας, ενώ και ο Δήμαρχος από την πλευρά του ανέφερε ότι ο Δήμος θα προχωρήσει σε υποστηρικτικές ενέργειες, προκειμένου να συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και επαγγελματιών.

Δείτε επίσης

Αναστάτωση Και Προβληματισμός Για Την Κατάσταση Των ΕΛΤΑ Στη Λήμνο

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X