Μούδρος: Καμπάνια οικονομικής στήριξης των ανθρώπων που κάηκε το σπίτι τους

0

Παρά τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής και των κατοίκων της κοινότητας Μούδρου που έσπευσαν για βοήθεια, ολοσχερώς καταστράφηκε σπίτι οικογένειας, από φωτιά που ξέσπασε τις πρωινές ώρες της Τρίτης 25 Ιανουαρίου.

Λίγο πριν τις 11 το πρωί η Πυροσβεστική δέχθηκε τηλεφώνημα για φωτιά σε οικία στο χωριό, κινητοποιώντας πέντε οχήματα και 12 άνδρες. Άνθρωποι της κοινότητας Μούδρου ήδη κατέβαλλαν προσπάθειες να σβήσουν τη φωτιά με νερό από βυτιοφόρο του Δήμου που βρισκόταν στο χωριό.

Πιθανολογείται πως η φωτιά ξέσπασε στο ισόγειο του σπιτιού από αναμμένη σόμπα ξύλων, ενώ γρήγορα επεκτάθηκε στο διώροφο οίκημα, με την κατάρρευση της σκεπής που ακολούθησε να καθιστά ανεπανόρθωτες τις καταστροφικές ζημιές.

Ήδη από τις προσπάθειες κατάσβεσης και ακόμα περισσότερο τις επόμενες ώρες, κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης αγκαλιάζει την οικογένεια του Δημήτρη Μαλλιαρού, που είδε το σπίτι της να καταστρέφεται.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μούδρου, Δημήτρης Γρατσώνης, απευθύνει κάλεσμα προς όσους επιθυμούν να συμπαρασταθούν οικονομικά στην οικογένεια, δίνοντας στη δημοσιότητα σχετικό αριθμό τραπεζικού λογαριασμού.

Στις δύσκολες στιγμές πρέπει να δείξουμε την ανθρωπιά και τη συμπόνια μας στους συνανθρώπους μας. Δυστυχώς σήμερα στο Μούδρο είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα τέτοιο περιστατικό, όταν πήρε φωτιά και κάηκε το σπίτι του συγχωριανού μας, Δημητρίου Μαλλιαρού.

Θέλουμε να σας παρακαλέσουμε, οποίος επιθυμεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό ότι ποσό έχει ευχαρίστηση προκειμένου να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας στην προσπάθειά τους να ξαναστήσουν το σπιτικό τους.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN : GR 7401101550000015568262966

Δικαιούχος : ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X