Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου

0

Έξι θέματα περιλαμβάνει η ημερήσια διάταξη στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στις 17:00.

Όπως αναφέρει στην πρόσκληση ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Κώστας Αρώνης, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Καταστήματος Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη, ενώ ταυτόχρονα θα παρέχεται και η δυνατότητα τηλεδιάσκεψης.

Στο πρώτο μέρος της συνεδρίασης θα πραγματοποιηθούν ενημερώσεις από τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, ενώ όπως είναι φυσικό θα υπάρξουν παρεμβάσεις από τους επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων.

Σημειώνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του νέου κορονοϊού.

Θέματα ημερήσιας διάταξης

Θέμα 1ο: Έναρξη προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για το έτος 2022 για τις περιφερειακές ενότητες Λέσβου, Χίου και Σάμου.

Εισηγητής: Μιχάλης Πασπάτης, Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής

Θέμα 2ο: Έγκριση σύναψης και σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας) για το έργο «Εκπόνηση Υγειονομικής Μελέτης του Κόλπου Καλλονής».

Εισηγητής: Ευστράτιος Τσομπανέλλης, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής

Θέμα 3ο: Αποχαρακτηρισμός τμημάτων του επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Χίου: 1) Τμήμα Καταρράκτη, Τμήμα Βουνού, Τμήμα Πατρικών και Τμήμα Καλαμωτής της επαρχιακής οδού 20. 2) Τμήμα Κοντυλόπου, Τμήμα Πυργίου, Τμήμα Ολύμπων, Τμήμα Μεστών της επαρχιακής οδού 14. 3) Τμήμα στη θέση Ζυφιάς της επαρχιακής οδού 11.

Εισηγητής: Χρήστος Καρτάλης, Αναπληρωτής Προϊστάμενος της ΔΤΕ Π.Ε. Χίου

Θέμα 4ο: Μερική ανάκληση απαλλοτριώσεων ακινήτων που αφορά στην εκτέλεση του έργου «Ισόπεδος Οδικός Κόμβος (Κ2) Σύνδεσης Οδού Βόρειας Παράκαμψης Μυτιλήνης με οδό Μυτιλήνης-Θέρμης».

Εισηγητής: Δημήτριος Ακριώτης, Αναπληρωτής Προϊστάμενος της ΔΤΕ Π.Ε. Λέσβου

Θέμα 5ο: Ορισμός υπαλλήλων της Π.Β. Αιγαίου για χειρισμό (μόνο ενημέρωση) λογαριασμών που αφορούν παράβολα για μεταβιβάσεις οχημάτων.

Εισηγητής: Απόστολος Πατέστος, Γενικός Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών

Θέμα 6ο: Έγκριση του σχεδίου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Εισηγήτρια: Ασπασία Καραμάνου, Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X