Λαχταριστές δημιουργίες από σπουδαστές του ΙΕΚ Λήμνου στην κουζίνα του Νοσοκομείου

0

Εργαστηριακά μαθήματα της ειδικότητας του «Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης» πραγματοποίησαν σπουδαστές και σπουδάστριες του ΙΕΚ Λήμνου στην κουζίνα του Νοσοκομείου Λήμνου.

Ειδικότερα, στις 20 και 21 Ιανουαρίου, οι σπουδαστές και σπουδάστριες προετοίμασαν λαχταριστές δημιουργίες όπως κορμός, καριόκες, καρυδόπιτα, κανταΐφι, ζαμπονοτυρόπιτα, καβουροσαλάτα αλλά και 2 είδη σούσι, Μάκκι και Νιγίρι.

Οι δημιουργίες που αποτυπώνονται και στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Διευθύντρια του ΙΕΚ, Ιουλία Λυγδά, πραγματοποιήθηκαν υπό την καθοδήγηση του έμπειρου chef και εκπαιδευτή, Χρήστου Ντίνου.

Όπως αναφέρει σχετικά η κ. Λυγδά, η εμπειρία αυτή αποτελεί «άλλη μία απόδειξη της ποιοτικής επαγγελματικής κατάρτισης που παρέχει το ΙΕΚ στους καταρτιζόμενους».

Παράλληλα ευχαριστεί θερμά το Νοσοκομείο Λήμνου και το Διοικητή, Τριαντάφυλλο Κανταρά, για τη φιλοξενία και την άριστη συνεργασία.

Σημειώνεται πως την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου 2021 Β’, ενώ από τη Δευτέρα ξεκινούν οι τελικές εξετάσεις του εξαμήνου για τους σπουδαστές και σπουδάστριες του ΙΕΚ Λήμνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X