ΓΕΛ Μούδρου: Ευχαριστίες σε Έπαρχο και Δήμαρχο για τη συνεισφορά στην σχολική εκδρομή

0

Θερμές ευχαριστίες προς τον Έπαρχο και το Δήμαρχο Λήμνου απευθύνει ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου Μούδρου, Στέλιος Καραγιάννης, για την έμπρακτη υποστήριξή τους κατά τη διοργάνωση της τετραήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Α΄ και Β΄ Λυκείου αλλά και για την καίρια παρέμβασή τους όταν, κατά την επιστροφή, υπήρξε ακύρωση του δρομολογίου προς Λήμνο λόγω καιρού.

Όπως αναφέρει ο κ. Καραγιάννης, αρχικά, με τη διαμεσολάβησή του Δημάρχου, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο  αίτημα των μαθητών, η εταιρεία SeaJets παρείχε δωρεάν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των μαθητών.

Ιδιαίτερα καίρια υπήρξε η παρέμβασή, όταν κατά την επιστροφή υπήρξε ακύρωση του δρομολογίου προς Λήμνο λόγω καιρού. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και ενημέρωσή τους από τους Διευθυντές του Γενικού Λυκείου και του όμορου ΕΠΑ.Λ. Μούδρου, που διεξήγε την εκδρομή του κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, ο Έπαρχος Λήμνου, Άγγελος Βλάττας – Λαμπρινός, ήρθε σε επαφή με το Υπουργείο Ναυτιλίας, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα που είχε προκύψει με την αναγκαστική παραμονή των μαθητών για μια επιπλέον ημέρα στην Καβάλα. 

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Λήμνου, Δημήτρης Μαρινάκης, άμεσα ανταποκρίθηκε στην ανησυχία του αρχηγού της εκδρομής και των συνοδών εκπαιδευτικών και προχώρησε  στην κράτηση δωματίων σε ξενοδοχείο στην Καβάλα, διαβεβαιώνοντας ότι αν τα έξοδα δεν καλυφθούν από την εταιρεία, όπως θα έπρεπε να γίνει σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, θα καλυφθούν από τον ίδιο το Δήμο ή τη Σχολική Επιτροπή.

Επίσης, σε συνεννόηση με τον πράκτορα της εταιρείας στην Καβάλα, εξασφαλίστηκε δωρεάν γεύμα στο εστιατόριο του πλοίου για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Τελικά, όλα τα έξοδα καλύφθηκαν από την εταιρεία. 

Τέλος, ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Μούδρου και αρχηγός της εκδρομής ευχαριστεί επίσης θερμά τους γονείς, αλλά και τους ίδιους τους μαθητές για την άριστη συνεργασία, την ψυχραιμία που επέδειξαν και το κλίμα ηρεμίας που επικράτησε και που οδήγησε στην επιτυχή ολοκλήρωση της εκδρομής του σχολείου, η οποία έκλεισε με θετικό πρόσημο και θα αποτελεί μια πολύ όμορφη εμπειρία για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X