Ναυτικός Όμιλος Λήμνου: Νέα τμήματα αρχάριων για παιδιά ηλικίας 9-15 ετών

0

Νέα τμήματα αρχάριων αθλητών συγκροτεί το τελευταίο διάστημα ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου, ο οποίος απευθύνει κάλεσμα σε παιδιά του νησιού, να γνωρίσουν το άθλημα της κωπηλασίας και να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε αυτό.

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο κάλεσμα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 2007-2013, ενώ οι προπονήσεις των αρχαρίων πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες, καθημερινά αλλά και τα σαββατοκύριακα.

Η επιλογή των αθλητών για τα τμήματα αρχαρίων του ΝΟΛ γίνεται έπειτα από ραντεβού με τους υπεύθυνους του τμήματος. Οι προπονήσεις γίνονται υπό την αυστηρή επίβλεψη του έμπειρου και εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού του Ομίλου στον Ρωμέικο Γιαλό, αλλά και στις πλήρως εξοπλισμένες κλειστές εγκαταστάσεις του ΝΟΛ.

Πριν μπουν στη θάλασσα, οι αρχάριοι αθλητές περνούν από ένα εισαγωγικό στάδιο εκμάθησης της κωπηλασίας, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του ΝΟΛ, και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εξέταση φυσικής κατάστασης, τεστ κολύμβησης κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου, μετά από 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον χώρο της κωπηλασίας, διαθέτει προπονητικά τμήματα όλων των επιπέδων, από την κατηγορία αρχάριων αθλητών μέχρι τις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι γονείς που ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στον έφορο κωπηλασίας Πυρομάγλου Χρήστο (τηλέφωνο 6974071436) και στον υπεύθυνο προπονητή Δικράνη Κώστα (τηλέφωνο 6970237438).

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.