Τελευταία συνάντηση της «Ακαδημία για Γονείς» την Τετάρτη 11 Μαΐου

0

Στην 8η και τελευταία διαδικτυακή συνάντηση του προγράμματος προαγωγής της υγείας με τίτλο «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαΐου και ώρα 18:15-20:00 καλεί το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Λήμνου.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού» και περιλαμβάνει 8 δίωρες διαδραστικές συναντήσεις όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.

Το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς» τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και του Υπουργείου Υγείας.

Στην 8η αυτή συνάντηση, οι εισηγήσεις αφορούν τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητα (ΔΕΠ-Υ) και ειδικότερα τα κλινικά της χαρακτηριστικά και τις επιπτώσεις στην οικογένεια. Παράλληλα, θα τεθεί και το ζήτημα της παχυσαρκίας σε παιδιά και εφήβους ενώ θα παρουσιαστούν και χρήσιμες διατροφικές οδηγίες.

Εισηγητές θα είναι ο Παιδοψυχίατρος και Διευθυντής του Τμήματος Ψυχιατρικής, Παιδιών και Εφήβων του Γ.Ν. «Ασκληπιείο» Βούλας, Εμμανουήλ Τσαλαμανιός και η Διαιτολόγος και Διατροφολόγος, Αλεξάνδρα Παππά.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της 8ης Συνάντησης της Ακαδημίας Γονέων, Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 εδώ.

Για να παρακολουθήσετε την 8η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα ακολουθήσετε το link πατώντας εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε να την υποβάλλετε στο [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X