Ναυτικός Όμιλος: Έναρξη τμημάτων Θερινής Ακαδημίας Ναυτικών Αθλημάτων

0

Την έναρξη εγγραφών στα τμήματα της Θερινής Ακαδημίας Ναυτικών Αθλημάτων και Δραστηριοτήτων, η οποία λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στο Ρωμέικο Γιαλό, ανακοίνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου.

Ανακοίνωση Ναυτικού Ομίλου

Ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου ανακοινώνει με χαρά την έναρξη των εγγράφων στα τμήματά της Θερινής Ακαδημίας Ναυτικών Αθλημάτων & Δραστηριοτήτων, η οποία θα λειτουργήσει όπως κάθε καλοκαίρι στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στο Ρωμέικο Γιαλό.

Με γνώμονα πάντα την ασφάλεια όσων αθλούνται και τηρώντας όλα τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή, με σκοπό να προσφέρετε στα παιδιά σας μια υπέροχη καλοκαιρινή εμπειρία, μέσω της οποίας θα λάβουν την ευκαιρία να αγαπήσουν το υγρό στοιχείο, να αθληθούν και να μάθουν, ενισχύοντας το αίσθημα της κοινωνικοποίησης, αλληλοεπιδρώντας καθημερινά μεταξύ τους.

Οι πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, ο καινούριος και άριστα συντηρημένος υφιστάμενος εξοπλισμός, καθώς και η έμπειρη και πολυμελής ομάδα που απαρτίζει το εκπαιδευτικό σύνολο, εγγυώνται για την ασφάλεια και για αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές.

Γεμάτοι κέφι, μεράκι και όρεξη για πολλή και ποιοτική δουλειά, είμαστε έτοιμοι να μεταδώσουμε στα παιδιά την αγάπη για την θάλασσα και να βοηθήσουμε να δημιουργήσουν μέσα από τη συνεργασία.

Για τον σκοπό αυτό και με γνώμονα την εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονέων, δημιουργήθηκαν τα παρακάτω δύο τμήματα.

FULL TIME ΤΜΗΜΑ: Καθημερινά 8:00-14:30

PART TIME ΤΜΗΜΑ: Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 09:00-12:30

Υπεύθυνη Εγγράφων: Χρύσα Μπέρμπερη

Τηλ. Επικοινωνίας: 6974291115

Τηλ. ΝΟΛ : 2254024813

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X