Με μεγαλοπρέπεια τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Porto Myrina Palace

0

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και με την παρουσία «υψηλών» καλεσμένων, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 26 Μαΐου τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Porto Myrina Palace.

Η φετινή τουριστική σεζόν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας του ξενοδοχείου με τον τουριστικό κολοσσό της Σκανδιναβίας, Apollo Travel Group, ενώ πρόκειται για το δεύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα που προωθεί την ιδέα του αθλητικού τουρισμού.

Στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, ο Σεβασμιότατος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, κ.κ. Ιερόθεος, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, ο Έπαρχος Λήμνου, Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός, ο Δήμαρχος Λήμνου, Δημήτρης  Μαρινάκης, ο Α΄Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και Χρυσός Ολυμπιονίκης, Κώστας Κεντέρης, ο Διευθύνων σύμβουλος της DER Touristik, Soren Hartmann, ο Πρόεδρος της Apollo και επικεφαλής της DER Touristik για τις σκανδιναβικές χώρες, Leif Vase Larsen, ο επικεφαλής της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Peter Reinebo, καθώς και θεσμικοί παράγοντες της Λήμνου.

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Περικλής Χαλαμανδάρης, που ήταν και ο εμπνευστής της συμφωνίας με το σκανδιναβικό τουριστικό κολοσσό, Apollo Travel Group. Μετά το πέρας των εγκαινίων οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στους αθλητικούς χώρους  του ξενοδοχείου εκφράζοντας τον θαυμασμό τους. Σημειώνεται πως η εκδήλωση καλύφθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV.

Δήλωση Κώστα Μουτζούρη

«Ευχαριστώ τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, με τον οποίον έχουμε άριστη σχέση από παλαιά και συνεργασία και ο οποίος παρέστη και στην προχθεσινή γαστρονομική εκδήλωση της Περιφέρειας στην Αθήνα, όπου έλαβε τον λόγο και χαιρέτησε. Την επομένη μέρα, μεταβήκαμε μαζί στην Λήμνο, προκειμένου να παραστούμε στα εγκαίνια του Ξενοδοχείου Porto Myrina Palace. 

 Είμαι ενθουσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει  αυτή η αθλητική τουριστική μονάδα στους επισκέπτες της. Η παρουσία μου εδώ μαρτυρά την σπουδαιότητα που δίνει η Περιφέρειά μας σε κάθε νέα προσπάθεια ανάδειξης των νήσων μας.

Για εμάς ο τουρισμός και μάλιστα ο θεματικός είναι προτεραιότητα όταν μάλιστα συνδέεται  με την εξωστρέφεια  του Βορείου Αιγαίου, με νέες θέσεις εργασίας και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Συγχαρητήρια σ όλους όσοι  συνέβαλαν σ αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X