Επιστρέφει με εκλεκτές παρουσίες το Φεστιβάλ Lemnos Philema στις 23 Ιουλίου

0

Το Φεστιβάλ Lemnos Philema επιστρέφει για να λάβει χώρα φέτος για 4η χρονιά, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας λόγω των υγειονομικών συνθηκών. 

Παραγωγοί, οινοποιοί και εστιάτορες της Λήμνου, μέλη του Συλλόγου Γαστρονομίας και Οίνου Λήμνου συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή της γαστρονομίας και θα είναι παρόντες στο Γυμνάσιο  Μύρινας στο Ρωμέικο Γιαλό, στις 23 Ιουλίου.

Καλεσμένοι φέτος του Lemnos Philema είναι ο κ. Ηλίας Μαμαλάκης και ο chef Κυριάκος Μελάς που θα μαγειρέψουν ζωντανά στη σκηνή του Live Cooking του φεστιβάλ με προϊόντα των παραγωγών! Οι παραγωγοί και οινοποιοί θα είναι παρόντες, με τα προϊόντα τους τα οποία το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει αλλά και να συνομιλήσει με τους  ίδιους.  

Παράλληλα, τα συμμετέχοντα εστιατόρια θα έχουν στο μενού τους την εβδομάδα του φεστιβάλ, την καρτέλα Lemnos Philema, μέσα από την οποία αναδεικνύουν στα πιάτα τους τα προϊόντα τοπικών παραγωγών.  

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου Λήμνου Lemnos Philema διοργανώνεται από την Άνθεια Κώτση και τον Συλλόγο Γαστρονομίας και Οίνου Λήμνου, με σκοπό την ανάδειξη τόσο της τοπικής γαστρονομίας και οίνου αλλά και την ανάδειξη της Λήμνου ως έναν ποιοτικό τουριστικό προορισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.