Εορταστική αυλαία σε μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά για το τμήμα στίβου της ΑΕΛ

0

Ημερίδα στα πρότυπα του παγκόσμιου προγράμματος ‘«Kids Athletics» πραγματοποίησαν το Σάββατο 11 Ιουνίου τα τμήματα στίβου της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου με αφορμή την ολοκλήρωση του προγράμματος των αθλητικών ακαδημιών για τη χρονιά 2021-22.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Μύρινας καθώς στο Στάδιο πραγματοποιούνται έργα για τη διοργάνωση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων το φθινόπωρο.

Το παρόν έδωσαν όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο φετινό αθλητικό πρόγραμμα, φορώντας το μπλε μπλουζάκι του τμήματος στίβου, ενώ παρέλαβαν και τα αναμνηστικά της συμμετοχής τους.

Σημειώνεται πως η αγωνιστική ομάδα της ΑΕΛ συνεχίζει τις προπονήσεις για το τελικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Κ18, Κ16, Κ20 αλλά και των Περιφερειακών Αγώνων Νέων Βορείου Αιγαίου.

Ευχαριστίες του τμήματος στίβου της ΑΕΛ

Ακόμα μία επιτυχημένη προπονητική χρονιά των ακαδημιών μας έφτασε στο τέλος της! Ευχαριστούμε όλους εσάς, παιδιά και γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια!

Ευχαριστούμε όλους εσάς, εθελοντές, μέλη, φίλους, υποστηρικτές και χορηγούς για την υποστήριξή σας και την πολύτιμη βοήθειά σας! Ευχαριστούμε την εταιρία ”Χρυσάφη” για τα κεράσματα στα παιδιά!

Ευχαριστούμε τον Ο.Ε.Π.Α. του Δήμου Λήμνου για την συνεργασία! Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της τεχνικής επιτροπής που εθελοντικά φέρνουν σε πέρας όλη αυτή την μεγάλη προσπάθεια!

Ευχαριστούμε την προπονητική μας ομάδα, Δέσποινα Κουκούμη, Όλγα Χατζόγλου, Κική Μαχαιρούδη, Χάιδω Μουστάκα, Χρήστο Γεωργίου, Κώστα Τσελεπή, Δήμο Τράνταλο και Νίκο Καρύδη για την συνεργασία και για όλα όσα προσφέρουν στα παιδιά και στον κλασικό αθλητισμό της Λήμνου!

Καλό Καλοκαίρι σε όλους και ραντεβού το Σεπτέμβριο!

Η αγωνιστική μας ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις (γενν.2010 και μεγαλύτερες-οι), μπαίνοντας στο τελικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κ18,Κ16, Κ20 και των Περιφερειακών αγώνων Νέων Β. Αιγαίου!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.