Ήφαιστος: Νέος προπονητής Ακαδημιών ο Μάρκος Κολώκας-Τεχνικός Διευθυντής ο Παπαμακάριος

0

Με επίσημη ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Ήφαιστος Λήμνου ενημερώνει πως χρέη πρώτου Προπονητή των Ακαδημιών του Συλλόγου αναλαμβάνει ο Μάρκος Κολώκας, ενώ τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή και Συμβούλου Διοίκησης του Συλλόγου αναλαμβάνει ο Μανώλης Παπαμακάριος.

Ανακοίνωση Δ.Σ. ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Ήφαιστος Λήμνου σας ενημερώνει ότι ο προπονητής κύριος Μάρκος Κολώκας αναλαμβάνει πρώτος Προπονητής των Ακαδημιών του Συλλόγου.

Ο κ. Κολώκας είναι πρώην επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής της κατηγορίας Α1 στις ομάδες: Αμαρουσίου, Πανελληνίου, Μακεδονικού, Κύμης. Κατέχει δίπλωμα προπονητή καλαθοσφαίρισης επιπέδου Β, ενώ παράλληλα είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Διετέλεσε Team Manager στις Κ.Α.Ε Κύμης, Πανιωνίου και Ηφαίστου, ενώ από το 2019 μέχρι και πρότινος ήταν βοηθός προπονητή στις ακαδημίες του ΗΦΑΙΣΤΟΥ.

Ο κύριος Εμμανουήλ Παπαμακάριος αναλαμβάνει χρέη Τεχνικού Διευθυντή και Συμβούλου Διοίκησης του Συλλόγου, ενώ θα βρίσκεται στη Λήμνο όταν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη Dinamo Βουκουρεστίου του το επιτρέπουν.

Καλή επιτυχία και στους δύο στην ανάληψη των νέων τους καθηκόντων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X