Στην OPAP Marathon Expo 2022 με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

0

Με δικό της περίπτερο, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα δώσει το παρόν στην OPAP Marathon Expo 2022, τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση αθλητικών ειδών και εξοπλισμού στην Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί για άλλη μία χρονιά στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) από τις 9 έως τις 12 Νοεμβρίου 2022.

Η OPAP Marathon Expo 2022 διεξάγεται παράλληλα με Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και η φετινή διοργάνωση εκτιμάται πως θα φιλοξενήσει περισσότερους από 60.000 επισκέπτες και πληθώρα εκθετών που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 200.

Το περίπτερο της Περιφέρειας (No110) θα λειτουργήσει από την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 12 Νοεμβρίου από τις 10:00πμ έως και 20:00μμ.

Όπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης, Αθλητισμού και Συγκοινωνιών, Δημήτρης Κουρσουμπάς, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, χτίζοντας σταθερά και μεθοδικά το αθλητικό-τουριστικό της προφίλ, συμμετέχει στην μεγαλύτερη αθλητική έκθεση της χώρας, την OPAP Marathon Expo 2022 .

«Αποτελεί στρατηγικό στόχο για την Περιφέρεια, η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, ως ειδική μορφή τουρισμού μαζί με την θεσμοθέτηση και καθιέρωση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου επενδύει στον αθλητισμό, βρίσκεται κοντά στα σωματεία και τους αθλητικούς συλλόγους, πρόθυμη να στηρίξει κάθε αξιόλογη προσπάθεια.

Καλούμε όλους εσάς να επισκεφθείτε το περίπτερό μας (Νο110) στην μεγάλη αθλητική έκθεση OPAP Marathon Expo 2022, στο στάδιο Tae Κwon-Do, στο Παλαιό Φάληρο».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X