Με επιτυχία η συμμετοχή της Περιφέρειας στην «OPAP Marathon Expo 2022»

0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην αθλητική έκθεση «OPAP Marathon Expo 2022», η οποία πραγματοποιήθηκε  09-12 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου.

Με κεντρικό σύνθημα «Πάμε Βόρειο Αιγαίο» και ένα περίπτερο υψηλών προδιαγραφών που τράβηξε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, τα νησιά μας παρουσίασαν τις αθλητικές εκδηλώσεις τους, ενώ τα στελέχη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου πραγματοποίησαν συναντήσεις με στελέχη Υπουργείων, Ομοσπονδιών, Οργανισμών, Συλλόγων και με αθλητικούς παράγοντες, ανταλλάσσοντας απόψεις και σχεδιάζοντας μελλοντικές συνεργασίες.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γ.Γ. του ΕΟΤ,  Δημήτρης Φραγκάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, η Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, Μαρία Κακαλή, η Χιώτισσα Παραολυμπιονίκης Κέλλυ Λουφάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Αττικής, Χάρης Ρώμας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού-Αθλητισμού Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Μπουρμάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σταύρος Τραυλός, το μέλος του ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και έφορος Εθνικών ομάδων, Κωνσταντίνος Σιάχος, ο Γιώργος Πομάσκι, προπονητής των Ολυμπιονικών, πολλοί Έλληνες πρωταθλητές, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων, αθλητές των νησιών μας που έλαβαν μέρος στον Κλασικό Μαραθώνιο και δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. 

Την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Μεταναστευτικής κρίσης, Δημήτρης Κουρσουμπάς, ο ειδικός σύμβουλός σε θέματα Αθλητισμού, Κρέτσης Βασίλης, ο προϊστάμενος του τμήματος Αθλητισμού Πολιτισμού της ΠΒΑ, Χατζησταυράκης Γιώργος και  ο διοικητικός υπάλληλος του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Π.Ε. Χίου, Μισεντσής Αντώνης.

Στο περιθώριο της εκθεσης, οι κ. Κουρσουμπάς και Κρέτσης παρέστησαν στην κεντρική εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ Authentic Talks στο ίδρυμα Νιάρχος  με υψηλούς προσκεκλημένους και κεντρική παρουσιάστρια την Χιώτισσα Παρολυμπιονίκη, Κέλλυ Λουφάκη.

Η Περιφέρεια ΒΑ ευχαριστεί θερμά για την ευγενική του χορηγία το New York College, όπως επίσης και τον με καταγωγή από την Λέσβο, Ευάγγελο Χαραλάμπους, διοργανωτή της έκθεσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X