Προχωρά η δημοπράτηση δύο έργων οδοποιίας στη Λέσβο από την Περιφέρεια

0

Τις δημοπρατήσεις δύο έργων οδοποιίας στη Λέσβο, συνολικού προϋπολογισμού 7,3 εκατ. ευρώ, υπέγραψε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

Το πρώτο έργο αφορά στην «αποκατάσταση φθορών στην 36η Εθνική Οδό Λάρσου-Καλλονής, στην 9η Επαρχιακή Οδό Θέρμης-Πηγής και στη μη χαρακτηρισμένη Επαρχιακή Οδό Κρατήγου-Χαραμίδας». Ο προϋπολογισμός του έργου συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ ανέρχεται σε 2,1 εκατ. ευρώ.

Το δεύτερο έργο οδοποιίας αφορά στη «βελτίωση της οδικής ασφάλειας και των γεωμετρικών χαρακτηριστικών στην Επαρχιακή Οδό Νάπης-Πελόπης, με το συνολικό προϋπολογισμό να ανέρχεται σε 5,2 εκατ. ευρώ.

Νωρίτερα μέσα στο Νοέμβριο ο κ. Μουτζούρης είχε δηλώσει σχετικά με τη δημοπράτηση του δεύτερου έργου: «Πρόκειται για ένα έργο που επιθυμεί η τοπική κοινωνία εδώ και πολλά χρόνια και θα βοηθήσει την οικονομία της περιοχής καθώς συνδέει δύο χωριά που έχουν παραγωγική δραστηριότητα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φθάσαμε το έργο στη φάση της δημοπράτησης, μετά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X