Τηλεδιάσκεψη Μουτζούρη-Γεωργαντά για τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης

1

Τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά, πραγματοποίησε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.

Η τηλεδιάσκεψη είχε ως θέμα τις εξελίξεις στην υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης με το Υπουργείο για την εκπόνηση Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης, η οποία και λήγει στο τέλος του τρέχοντος έτους. 

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μουτζούρης είχε συνυπογράψει την προγραμματική σύμβαση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό και παρουσία του βουλευτή Λέσβου Χαράλαμπο Αθανασίου, στις 16 Απριλίου 2021.

Ο προϋπολογισμός του έργου για το Βόρειο Αιγαίου ανέρχεται σε 872.235€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και αφορά σε συνολική έκταση 1.938.300 στρέμματα στις Περιφερειακές Ενότητες Λέσβου, Λήμνου, Σάμου, Χίου και Ικαρίας.

Η σύμβαση περιλαμβάνει τη σύνταξη μελετών για τις βοσκήσιμες γαίες με στόχο την καταγραφή, τη διαχείριση και βέλτιστη αξιοποίησή τους, προς όφελος της βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης της κτηνοτροφίας.

1 Σχόλιο
 1. Randall λέει

  Hi,

  Do you ever worry about your belongings when you travel? I know I do. Our Sling Bags are drop-proof, anti-theft, scratch-resistant, and come with a USB charging port. They’re perfect for keeping your belongings safe when you’re on the go.

  I think these would make an excellent addition to your travel gear. I’m confident you’ll love them as much as I do.

  50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time

  Buy now: https://fashiondaily.shop

  The Best,
  Randall

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

X