Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά
Με το εμφατικό 0-6 επικράτησε ο Κάσπακας των Αργοναυτών ενώ με νίκη ολοκλήρωσε και ο Ηρακλής απέναντι στην Ηφαιστία
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
ΕΝΤΟΣ | ΣΚΟΡ | ΕΚΤΟΣ | ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ | ΩΡΑ | ΓΗΠΕΔΟ |
---|---|---|---|---|---|
![]() | 3-0 | ![]() | 17/12 | 15.00 | ΑΤΣΙΚΗΣ |
![]() | 0-6 | ![]() | 17/12 | 15.00 | ΚΟΝΤΙΑ |
![]() | 0-6 | ![]() | 18/12 | 11.00 | ΜΥΡΙΝΑΣ |
![]() | 2-0 | ![]() | 18/12 | 15.00 | ΑΤΣΙΚΗΣ |
“Κατα ρυπάς” ο Κάσπακας

Μάχιμη η Ηφαιστία απέναντι στον Ηρακλή
Μπορεί το τελικό σκορ να μην αποτυπώνει τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων αλλά η ομάδα του Κοντοπουλίου κοίταξε στα μάτια τον Ηρακλή αντέχοντας στην πίεση, δημιουργώντας ταυτόχρονα και κάποιες ευκαιρίες για γκολ.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια καθώς και την πρωτοβουλία των κινήσεων και προηγήθηκαν στο 25′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Μανουσάκη, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για το μη καταλογισμό πέναλντι στο Χατζηρόδο.
Στην επανάληψει και πάντα στο ίδιο μοτίβο με τον Ηρακλή να συνεχίζει να πιέζει την εστία της Ηφαιστίας, ο Κανταράς στο 60′ διαμόρφωσε το 2-0 καθαρίζοντας και τυπικά το παιχνίδι. Παρά την υπεροχή του Ηρακλή εντός των τεσσάρων γραμμών, η Ηφαιστία δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες χωρίς όμως κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.