Συνέντευξη γνωριμίας με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Ο Ήφαιστος

0

Στην αθλητική εκπομπή “Στη Σέντρα” , η οποία μεταδίδεται κάθε Δευτέρα 17.00-18.30 μέσω της συχνότητας του Ράδιο Άλφα, φιλοξενήθηκαν εκπρόσωποι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηφαίστου σε μια συνέντευξη γνωριμίας με το σωματείο, τους στόχους αλλά και τις προκλήσεις στο άμεσο μέλλον.

Η Λίνα Γρηγορίου και η Κατερίνα Κοχλιού, δυο γυναίκες οι οποίες ήρθαν στη Λήμνο με αφορμή τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, έμειναν στο νησί με την αγάπη τους για το βόλει να αποτελεί το συνδετικό κρίκο και τον Α.Ο Ήφαιστο, τη μεγάλη πρόκληση. Τόσο η Λίνα ως προπονήτρια όσο και η Κατερίνα, από πολύ μικρές ασχολήθηκαν με το βόλεϊ ενώ έχουν αγωνιστεί και σε ανταγωνιστικό επίπεδο, στον Αίαντα Ευόσμου αλλά και στην ομάδα της Μεταμόρφωσης αντίστοιχα.

Στη συνέντευξη στην οποία παραχώρησαν, αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία σε ακριτικά μέρη όπως το νησί μας, με τις επιλογές να είναι αρκετά περιορισμένες όσον αφορά τις αγωνιστικές παραστάσεις ενώ δε παρέλειψαν να αναφερθούν στη σημασία στήριξης του γυναικείου αθλητισμού ο οποίος είναι υποβαθμισμένος κατά κοινή ομολογία.

Στην ερώτηση εαν θα μπορούσε το νησί να εκπροσωπηθεί σε μια Εθνική κατηγορία πετοσφαίρισης, οι δυο γυναίκες, ανέδειξαν τις δυσκολίες που έχει ένα τέτοιο εγχείρημα, δυσκολίες που δε περιορίζονται μόνο στο οικονομικό σκέλος, χωρίς όμως να αποκλείουν ότι κάτι τέτοιο δε θα ήταν εφικτό ενώ δε παρέλειψαν να αναφερθούν στη διοίκηση του Ηφαίστου, η οποία τις στηρίζει σε κάθε τους βήμα.

Σε σχέση με τους στόχους της ομάδας, υπάρχει αισιοδοξία για τη μακροημέρευση αυτής της προσπάθειας ενώ τα βλέμματα συγκεντρώνονται στο πρωτάθλημα του Νομού Λέσβου, τις ερχόμενες εβδομάδες.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.