Υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο νομό Λέσβου η Βάσω Χοχλάκα

0

Την υποψηφιότητά της με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές για την εκλογική περιφέρεια της Λέσβου, ανακοίνωσε η Βασιλική (Βάσω) Χοχλάκα, τονίζοντας πως πρόκειται για “ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα, που έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης αυτοδιοικητικής της δράσης”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη συμμετοχή στις εθνικές εκλογές:

Αγαπητοί συντοπίτες,

Φίλες και φίλοι,

Στις επικείμενες εθνικές εκλογές είμαι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην εκλογική περιφέρεια της Λέσβου. Συμμετέχω γιατί πιστεύω ότι όσοι ανήκουμε – και παραμείναμε και στα δύσκολα χρόνια – στη δημοκρατική προοδευτική παράταξη οφείλουμε, η καθεμία και ο καθένας από το πεδίο της δράσης του, να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί σήμερα.

Τη στιγμή που η δημοκρατία απειλείται ξανά και οι συνθήκες διαβίωσης των πολιτών ολοένα επιδεινώνονται, χρειάζεται – περισσότερο τώρα – να εργαστούμε για να ανοίξουμε έναν νέο δρόμο για τη χώρα.

Μένοντας πιστοί στις αξίες μας. 

Δυναμώνοντας τη φωνή μας.

Πείθοντας τους συμπολίτες μας για τις θέσεις μας. 

Τοποθετώντας την κοινωνία στο προσκήνιο.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Κινήματος μας, Νίκο Ανδρουλάκη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα για μένα, που έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης αυτοδιοικητικής μου δράσης. Δεσμεύομαι να τιμήσω την επιλογή του σε έναν εκλογικό αγώνα με ήθος. 

Πολιτεύομαι με γνώμονα να ακούγεται η φωνή των νησιών μας στο κέντρο λήψης των αποφάσεων. Με αυτές τις σκέψεις, σας καλώ να στηρίξετε με την ψήφο σας το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και ζητώ την εμπιστοσύνη σας.

Βασιλική (Βάσω) Χοχλάκα

Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ  Ν. Λέσβου

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.