ΟΕΘΑ: Σε Σύρο ή Κω θα πραγματοποιηθεί η 35η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου – ΦΩΤΟ

0

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου με παρουσία αντιπροσώπων από τις κατά τόπους θεατρικές ομάδες.

 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ, στη Συνέλευση εγκρίθηκε ο απολογισμός της περσινής χρονιάς, με κύρια δράση την πολύ επιτυχημένη διεξαγωγή της 33ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στη Λέσβο.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό της φετινής χρονιάς, αποφασίστηκε, μετά και από αίτημα του Δημάρχου Σύρου, να προταθεί προς τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ως τόπος διεξαγωγής της 34ης Συνάντησης η Σύρος. Σε περίπτωση που αποδειχτεί μη εφικτή η υλοποίηση της πρότασης, εναλλακτικά προτείνεται το νησί της Κω. 

Παράλληλα αποφασίστηκαν και άλλες δραστηριότητες της Ομοσπονδίας, όπως ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου στη Σάμο και στη Σύρο και «Το Θέατρο Ταξιδεύει».

Σημειώνεται πως στη Γενική Συνέλευση συμμετείχε και η γραμματέας της Ομοσπονδίας, Ελένη Τσιγιάννη, η οποία εκπροσώπησε και το Μ.Ε.Α.Σ Λήμνος.

 

Δείτε φωτογραφίες

 

ΟΕΘΑ
ΟΕΘΑ
ΟΕΘΑ
ΟΕΘΑ
ΟΕΘΑ
ΟΕΘΑ

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.